Nieuws

SPOEDOPLEIDING
Vanaf 2 januari 2024 geven we ook spoedopleidingen. Voorwaarde is dat je genoeg tijd hebt om te lessen en in het bezit bent van je theorie.
MEDEDELING
Wij worden momenteel overspoeld met aanmeldingen van nieuwe leerlingen. Daar zijn we uiteraard blij mee.
Maar op dit moment hebben we een wachtlijst voor leerlingen die alleen maar in de avond kunnen lessen na 17.00 uur en/of alleen op zaterdag. Die wachtlijst bedraagt momenteel ongeveer 4 weken.
Door de week voor 17.00 uur kun je binnen 1 week starten.

Uitbereiding

Vanwege het groot aantal aanmeldingen komt Kimberley onze rijschool versterken. Uiteraard heeft zij al de nodige ervaring en gaat ook zij lesgeven in een Suzuki Swift. Zo hoef je, als je van beide instructeurs van onze rijschool les krijgt, niet telkens aan een andere auto te wennen. Natuurlijk kun je je voorkeur uitspreken voor Kimberley of voor John. Bij spoedopleidingen of meerdere lessen per week zal je van beiden les krijgen. Voorlopig zal Kimberley alleen lesgeven in de cat. B. De autorijlessen dus.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

  1. Contant per les. Je kunt ook een pakket zo afrekenen. Je maakt dan aan het begin van de opleiding het examengeld over en je betaalt dan de lesprijs die bij dat pakket hoort. Deze prijs kun je op onze website vinden.
  2. Los per les middels een maandelijkse rekening. Deze rekening kun je contant of via de bank betalen.
  3. Een pakket in 1 keer contant of via de bank.
  4. Een pakket in termijnen. Omdat wij niet willen dat je je zorgen maakt dat je je geld kwijt kunt raken kun je telkens een termijn overmaken als je de lessen voor die termijn al hebt gehad.
  5. “Pakket op maat” Hier betaal je het hele pakket nadat je bent geslaagd voor je praktijkexamen. Dit kan in 1 x of in termijnen. Komt het openstaande bedrag boven de € 1.500,= dan sturen wij hiervoor een rekening. Deze kan in termijnen worden voldaan. Het is niet mogelijk op deze manier een  all inclusive pakket te kiezen. Indien u op deze wijze wil betalen dient u vooraf een machtigingsformulier te tekenen.