Nieuws

 

Uitbereiding

Vanwege het groot aantal aanmeldingen komt Kimberley onze rijschool versterken. Uiteraard heeft zij al de nodige ervaring en gaat ook zij lesgeven in een Suzuki Swift. Zo hoef je, als je van beide instructeurs van onze rijschool les krijgt, niet telkens aan een andere auto te wennen. Natuurlijk kun je je voorkeur uitspreken voor Kimberley of voor John. Bij spoedopleidingen of meerdere lessen per week zal je van beiden les krijgen. Voorlopig zal Kimberley alleen lesgeven in de cat. B. De autorijlessen dus.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

  1. Contant per les. Je kunt ook een pakket zo afrekenen. Je maakt dan aan het begin van de opleiding het examengeld over en je betaalt dan de lesprijs die bij dat pakket hoort. Deze prijs kun je op onze website vinden.
  2. Los per les middels een maandelijkse rekening. Deze rekening kun je contant of via de bank betalen.
  3. Een pakket in 1 keer contant of via de bank.
  4. Een pakket in termijnen. Omdat wij niet willen dat je je zorgen maakt dat je je geld kwijt kunt raken kun je telkens een termijn overmaken als je de lessen voor die termijn al hebt gehad.
  5. “Pakket op maat” Hier betaal je het hele pakket nadat je bent geslaagd voor je praktijkexamen. Dit kan in 1 x of in termijnen. Komt het openstaande bedrag boven de € 1.500,= dan sturen wij hiervoor een rekening. Deze kan in termijnen worden voldaan. Het is niet mogelijk op deze manier een  all inclusive pakket te kiezen. Indien u op deze wijze wil betalen dient u vooraf een machtigingsformulier te tekenen.

 

THEORIECURSUS  nieuwe cursus start 15 oktober 2015  in ’t Cromwiel

Regelmatig verzorgen wij  klassikale theorielessen in ‘t Cromwiel in Steenbergen. Deze cursus zal steeds worden gegeven op donderdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur. In 4 lessen van 3 uur ( t.w. 15 + 22 en 5 + 12 november) wordt de lesstof helder en duidelijk uitgelegd. Voor zowel auto, motor als bromfiets.  Natuurlijk krijg je tijdens de theoriecursus speciale voor de rijschool ontwikkelde oefenvragen en uitlegprogramma.  Iedereen is welkom. Je kunt je nu al opgeven!! Geef je op via een e-mail naar info@rijschoolkieboom.nl

Prijs: 4 lessen van 3 uur      € 49,=
Prijs per losse les                 € 11,50

4 lessen van 3 uur inclusief cursusboek, oefen cd-rom en theorie examen bij het CBR: € 120,= Voor leerlingen die tevens praktijklessen bij ons  of bij Hans van der Maaten volgen € 90,=

STEENBERGEN STICKER.

Heb je hem al? Die leuke Steenbergen sticker? Nee? Like ons op Facebook en/of stuur even een mailtje met je naam en adres en de sticker komt jouw kant uit!!