T-eye

Wij werken al enkele jaren met dit systeem en zijn er zeer tevreden over. De T-Eye Driving Recorder is een camera voor voertuigen.

Werking

Het apparaat is uitgerust met twee camera’s en een ingebouwde microfoon. Terwijl de auto rijdt maakt een van de twee camera’s een opname van het zicht aan de voorkant van de auto en de andere camera maakt een opname van de binnenkant van het voertuig. Hiermee kunnen we zien of het kijkgedrag van de leerling juist is. Je rij-instructeur kan dan na de les de gemaakte fouten met je bespreken. Ook kan de gehele les worden bekeken.

Door de infrarood module kan de T-Eye ook in het donker gebruikt worden. Dit is handig als je les hebt in de wintermaanden. Wij respecteren de privacy natuurlijk niet alleen van jou als leerling maar van alle leerlingen die lessen met de T-eye. We bespreken altijd wanneer een les gefilmd word.Als je niet gefilmd wilt worden dan kun je dit aangeven bij je rij-instructeur. Uiteraard word er dan niet gefilmd. Het spreekt voor zich dat gemaakte opnames alleen door de leerling en instructeur bekeken worden. Leerlingen die al met de T-Eye gereden hebben zijn zeer enthousiast! Er gaat een wereld voor hen open. Natuurlijk krijg je van ons een eigen geheugen kaartje en kun je een “Fun opname” als herinnering van je rijopleiding krijgen. Immers is dit een leuke tijd waar je later met veel plezier op terug kijkt. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je met behulp van de T-Eye van je fouten kunt leren.

Voor een demonstratie KLIK HIER